AVERTIZARE!

Acest site este un exercițiu de laborator. Informațiile conținute sunt simulate.
Realizarea acestuia este rezultatul de un proiect, construită și elaborată de Classe 4D, adresa recepției turistice, a IPSEOA «Elena Cornaro» din Jesolo (Veneția), în aprilie 2021.


Informațiile sale culturale privind îmbunătățirea terenului venețian sunt reale, pachetele turistice sunt simulate și inventate. Ca în orice simulare, tot ce găsești pe acest site se bazează pe realitate, dar îl reinventează și, prin urmare, nu este real

Da,călătoriți!

Nu mai suporti acel sentiment de oboseală și demotivare? Corpul nostru ne spune când are nevoie de o pauză, trebuie doar să-l ascultăm. Poate căutați ceva nou sau poate doriți doar să vă opriți și să vă relaxați: avem ceea ce aveți nevoie.


Galerie

Vrei să afli mai multe despre ceea ce facem? Vizitați galeria noastră pentru a aprecia stilul pe care îl adoră clientela noastră. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, luați legătura cu noi și vă vom ajuta cu plăcere.

 Mâncare și vin

 Nu este un secret că în Italia mănânci bine și este casa celebrei „diete mediteraneene”, de fapt unul dintre lucrurile care definesc cel mai bine fiecare zonă a țării noastre este, fără îndoială, mâncarea. 

 Artă și cultură

Veneto este o destinație populară pentru turiști pentru mărturiile sale artistice. Există multe cuvinte pentru a descrie eleganța, particularitatea și cele mii de aspecte artistice ale Venetului. Am încercat să le găsim: în acest ținut, istoria și arta se întâlnesc și dau viață unor opere incredibile.